Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Sisak, željeznički kolodvor
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
468+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Sisak - Čigoč 2015.

rekreativna biciklijada

u jednom smjeru oko 30km

U čast Dana prvoga europskoga sela roda organizirana je manifestacija u sklopu koje se posjetitelji mogu voziti turističkim brodom ili konjskom zapregom, sudjelovati u biciklijadi ili otići na izletnički obilazak Lonjskoga polja. Posjetitelji će moći uživati u gastronomskoj ponudi autohtonih jela i glazbenim događanjima.

Idealna je to prigoda da se dan provede u prirodi, uživa u čarima Lonjskog polja, promatraju ptice i suživi sa selom koje su rode odabrale za svoj dom.


Izletnički vlak Čigoč-express vozi na manifestaciju Dan sela roda

Polazak

Zagreb GK 9.00
Buzin 9.10
Velika Gorica 9.15
Lekenik 9.29
Sisak 9.47

Povratak iz Siska u 18.44, a dolazak u Zagreb u 19.35 sati.

Transfer autobusom na relaciji Sisak - Čigoč – Sisak uključen je u cijenu.Cijene karata:

odrasli 50 kuna
djeca od 4 do 12 godina i umirovljenici 35 kuna
prijevoz bicikla 10 kuna

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!