Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Polazna lokacija
Fojnica, Caffe Dansi
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
195+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklistička tura na Prokoško jezero 2015.

Povodom Dan planinara Federacije Bosne i Hercegovine - Prokosko jezero - Vranica MTB sekcija PD "Vranica" Fojnica organizira biciklističku turu na Prokoško jezero u subotu, 13.06.2015. godine.

^^^ Mjesto okupljanja Caffe Dansi 8:30h , polazak 9:00h ^^^

Srednje teška tura 6/10 , uspon na 1636m n/v
* Obavezna zaštitna oprema
* Svako vozi na sopstvenu odgovornost
* Ulaz na Prokoško jezero 5KM


*mogucnost dvodnevne ture (kampiranje)
*mogucnost uspona na najviše vrhove Vranice
- Nadkrstac 2112m n/v
- Ločika 2107m n/v


Prijave za turu možete izvršiti kod Dejan Vrećo (inbox, sms ili pozivom)

U neposrednoj blizini Prokoškog jezera je čak 6 vrhova viših od 2000 m, s tim da ni oni nešto malo niži nisu manje lijepi i vrijedni posjete. U sklopu Dana planinara FBiH održat će se i aktivnosti kao: Okrugli stol posvećen očuvanju Prokoškog jezera, radionice, projekcije filmova, ali prije svega radost druženja, pjesma i smijeh.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!