Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
16 km
Polazna lokacija
Sveti Martin na Muri, Kraj Puba Potkova
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
70+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Mala olimpijada - biciklijada 2015.

Terme Sveti Martin pozivaju vas na veliku LifeClass olimpijadu!

Posjetite LifeClass Terme Sveti Martin u nedjelju 31. svibnja i uključite se u Veliku topličku olimpijadu s humanitarnim karakterom na kojoj neće nedostajati zabave ni za mlade, ali ni za one ponešto starije!

Gusari i princeze, mame i tate, prijatelji i kolege, svi ste dobrodošli da nam se pridružite u bogatom programu koji počinje već ujutro u 9 sati s biciklijadomu organizaciji TZ Sveti Martin na Muri i BK Mura Avantura –koja od Termi kreće prema Mlinu na Muri gdje će se svi okupljeni imati prilike provoziti skelom i okrijepiti sokovima.

Program se nastavlja u Termama Sveti Martin po povratku biciklista u 11 sati s dječjom programom kojiuključuje nastup dječjih vrtića “Ribica” i “Smješko“, točke Svetomartinskih Mažoretkinja,humanitarno jahanje ponija s ranča PONILAND, sportske igre za najmlađe, kreativne radionice za gusare i princeze, face painting i foto izložba princeza i gusara, još mnogo zabavnih aktivnosti uz Pub Potkovu i novootvoreni dječji park.

Kad se najmlađi umore, kreće program za mame i tate od 15 sati, kada počinje LifeClass olimpijada - sportski susret za zaposlenike i prijatelje Termi i novinarske ekipe uz zabavudo kasno u dan!

Tijekom dana, a kroz razne aktivnosti svi posjetitelji imati će prilike sudjelovati u prikupljanju sredstava za potrebe dnevnog boravka djece “Dr. Antun Bogdan” iz Čakovca u kojem svakodnevno borave djeca s najtežim oblikom cerebralne paralize i višestrukim mentalnim oštećenjima.

Sredstva se prikupljaju za plaćanje režija, hranu i napitke, sredstva za njegu i održavanje čistoće, lijekove, gorivo i slično.

Svma onima kojima će zatrebati vodeno osvježenje osigurane su i promotivne cijene ulaznica za kupanje iza 15 sati i to po cijeni od samo 20 kuna po osobi.

letak: http://media.mnalis.com/u/biciklijade/m/extrafiles/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!