Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 14:00
Polazna lokacija
Osijek, Trg Ante Starčevića
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
166+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BiCiKlOm na sLaMboŠ u BPS

Dragi prijatelji po pedali,

pozivam Vas na jedno lijepo druženje uz sladoled. Naime,svima je poznata relacija Najboljeg sladoleda u Baranji tj u Baranjskom Petrovom Selu u slastičarnici Dinamo.

Ovim putem Vas pozivam na rekreacijsku i laganu vožnju uz mnoštvo smijeha i veselja.

Sastanak je na trgu Ante Starčevića u 14:00 h. ( slučaju kiše,druženje se odgađa).

Relacija rute je Osijek-Josipovac-Petrijevci-Ladimirevci-Valpovo-Belišće-Baranjsko Petrovo Selo,a za nazad možemo i preko Belog Manastira ili istim putem (dogovorit ćemo se).

Napunite bidone,ponesite čokoladicu i krećemo.
Sladoled si plaća svatko sam :) a možete se osvježiti i odličnom limunadom.

Ekipa,vidimo se na trgu,čekam Vas :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!