Polazak
(subota) 16:00
Polazna lokacija
Zagreb, Studentski dom Stjepan Radić
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
277+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

SC Studom Biciklijada 2015.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sporta, poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu organizira: SC STUDOM BICIKLIJADA. Druga je to u nizu studentskih biciklijada nakon što se prošle godine uz prohladno i oblačno vrijeme okupilo više od 50 studenata i ljubitelja vožnje, koji su biciklirali 16 km. Tijekom svoje rute, na trenutak su zaustavili motorni promet i nakon toga se dobro zabavili u Studentskom domu Stjepan Radić.

Program će se održati u subotu, 30. svibnja 2015. godine sa startom u 16:00 u dvorištu doma na Savi gdje će Biciklijada i službeno započeti. Prijaviti se možete sve do 30. svibnja na mail sport-rekreacija@sczg.hr, a ukoliko nemate svoj bicikl, možete se besplatno registrirati i otvoriti svoj račun na www.nextbike.hr. Ovogodišnju SC STUDOM Biciklijadu podržali su Nextbike, Cedevita, Pan te studentski portal esava.info kao medijski pokrovitelj.

Ovogodišnja biciklijade starta i završava u Studentskom domu Stjepan Radić, a redom će se ići ovom rutom: S.D. Stjepan Radić – Hrgovići – Krug oko Jaruna – Jarunska – Savska – Studentski centar – Savski most – S.D. Stjepan Radić.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!