Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:10
Polazna lokacija
Čitluk, Broćanski trg
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
63+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom kroz Brotnjo 2015.

Povodom obilježavanja dana općine Čitluk biciklistički klub Brotnjo organizira klupsku rekreativnu biciklističku vožnju „Biciklom kroz Brotnjo“. Općina Čitluk svojim položajem, turističkim potencijalom, kao i prirodnim znamenitostima ima veliki potencijal za razvoj biciklističkih staza, stoga je i cilj ove vožnje promidža biciklizma na području Brotnja. Biciklijada će se održati u nedjelju 24. svibnja na 709. obljetnicu prvog pisanog spomena imena Brotnjo, a odvijat će se u vremenu od 11 – 16 sati.

Biciklisti će se kratati sljedećom rutom: Čitluk – Međugorje – Vionica – Krehin Gradac – Blizanci – Paoča – Gornja Blatnica – Donja Blatnica – Ograđenik – Čerin – Čitluk Polje - Čitluk.

Program biciklijade:

11.00h okupljanje na Broćanskom trgu
11.10h polazak prema Međugorju
11.30h kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova
13.00h obilazak kamenih vinograda Blizanci
13,30h najstarija škola u BIH Gradnići
14.30h stećci Čitluk Polje
15.00h Hotel Brotnjo druženje

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!