Polazak
(nedjelja) 08:00
Polazna lokacija
Sesvete, Glavni trg
Kotizacija
1,33
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
318+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Transverzala Nr. 6

Za sve ljubitelje biciklističkog mazohizma, tjeranja maka na konac i ispitivanje vlastite psihe tu je TRANSVERZALA i to šesta po redu!

Start je predviđen za prvu Nedjelju u Lipnju koja nam ove godine pada na 07.06.2015.

Start je u Sesvetama na trgu u 08:00 sati.

Već poznatom trasom penjemo se preko Kašine i Planine Gornje prema istočnoj strani Medvednice. Dalje nastavljamo prema Gorščici, Hunjki, Puntijarki i prema tornju na Sljemenu.

Tko preživi ovaj dio puta čeka ga nagradni spust preko Grafičara i Risnjaka poo planinarskoj “Jedinici” i “Osmici” do Ponikvi i Zelene magistrale po kojoj bi se spustili u Gajnice do cilja.

Ukoliko vremenske prilike dozvole postoji opcija da idemo do kraja “jedinice” i spustimo se u Podsused ali to ovisi o količini blata na tom dijelu staze.

Uglavnom cijelodnevno maltretiranje po Medvednici!

Fizička sprema je potrebna i poželjna ali nije obvezna pošto se radi o rekreativnoj vožnji za sve zaljubljenike šumskih staza.

Natjecanja nema, niti jurnjave, idemo laganini da se svi skupa družimo i lagano napredujemo prema cilju te na taj način upoznamo nove bicikliste sa ljepotama Medvednice i vožnje po njenim putovima.

Ove godine sakupljati ćemo simboličnu startninu od 10,00 kn po vozaču te na taj način osigurati nešto sredstava za funkcioniranje kluba.

Unaprijed svima hvala!

Mjesta odmora ćemo naknadno objaviti ili će se spontano dogovoriti na dan vožnje, ovisno o broju sudionika i tempu vožnje.

Obvezno ponijeti dovoljno vode i hrane te rezervne gume, alat i slične potrepštine.
Obvezno nošenje kacige.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!