Polazak
(nedjelja) 11:00
Polazna lokacija
Šibenik, riva ispred Radio Šibenika
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
158+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Radio Šibenika 2015.

Pozivamo sve bicikliste, rekreativce i profesionalce na dva kotača na Biciklijadu 2015. Radio Šibenika koja će se održati u nedjelju 24. svibnja.

Riječ je o sportsko-rekreativnoj manifestaciji koju Radio Šibenik s partnerima organizira od 2011. godine. Suorganizatori Biciklijade 2015 su Turistička zajednica Grada Šibenika i Biciklistički klub Faust Vrančić.

Biciklijada i ove godine ima humani cilj – sav novac koji se prikupi od startnine donirat ćemo za liječenje Rebeke Radić, za operaciju u inozemstvu. Startnina za sudjelovanje u biciklijadi je 20 kuna. Za sve one koji nemaju svoj, Nextbike sustav javnih bicikala, osigurat će bicikle za ovu manifestaciju.

Start biciklijade je u 11 sati na rivi ispred Radio Šibenika, a vozit će se obalom, preko Vukovarske ulice, do Mandaline prema Zablaću u kojem će se sudionici zaustaviti na 20-tak minuta radi predaha.

Povratak je istom rutom do Autobusnog kolodvora u Šibeniku, odakle će biciklijada krenuti prema Poljani, te ulicama Kralja Zvonimira i Stipe Ninića do cilja na gradskoj plaži Banj.

Prijave za biciklijadu bit će moguće od 9 do 10,45 sati.

Na gradskoj plaži Banj bit će osigurana okrjepa za sudionike, a održat će se i izvlačenje brojeva lutrije.

Biciklijadu podržavaju Udruženje obrtnika Šibenika, Nextbike sustav javnih bicikala i PU Šibensko-kninska, te brojni sponzori koji su donirali svoje proizvode i usluge za lutriju što će se održati nakon vožnje ovogodišnjom rutom.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!