Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(četvrtak) 18:00
Dužina rute
500 km
Polazna lokacija
Osijek, Trg Ante Starčevića
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
240+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

24 satni biciklistički maraton Osijek-Krk (Za Karla)

zatvorena vožnja

svi koji žele mogu voziti dio rute!!

Građanska inicijativa Veliki za Male u suradnji sa Udrugom ratnih vojnih invalida i dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatski Dragovoljac, organizira humanitarni ultramaraton Osijek –Krk u kojem će naša dva člana u 24 sata pokušati ispedalirati više od 500km s ciljem skretanja pažnje na svu teško bolesnu djecu kao i djecu s poteškoćama u razvoju ,na ustanove i udruge koje skrbe o bolesnoj djeci i na probleme s kojima se na žalost susreću naši mali hrabri junaci i njihovi roditelji.


Start maratona planiran je za 25.06.2015 u posljepodnevnim satima.

Želja nam je okupiti što više udruga koje skrbe o bolesnoj djeci i pozvati ih da se udružimo u jedno veliko srce koje će kroz ovaj ultramaraton zakucati za naše male prijatelje .

Isto tako ovim putem pozivamo sve one koji se mogu na bilo koji način uključiti u ovaj projekt i pridonijeti što uspješnijoj realizaciji da nas kontaktiraju i podrže.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!