Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Šenkovec, kod EKOcentra
Kotizacija
3,98
Organizator kontakt
Broj pregleda
562+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. EKO Centar Međimurska TURA 2015.

VAŽNO!!!
zbog najavljenog lošeg vremena za 20.09.2015 primorani smo odgoditi turu za tjedan dana i sve prebaciti na sljedeću nedjelju 27.09.2015.U organizaciji BK Puls Čakovec i pod pokroviteljstvom Eko Centra Šenkovec, te Međimurske županije, treću godinu zaredom održava se biciklističko rekreativna utrka Eko centar Međimurska TURA. Okupljamo se na istom mjestu kao i prošle godine ,u Šenkovcu ispred Eko centra.

Podjela brojeva i prijave su od 8.00-9.30 sati dok utrke počinju u 10.00 sati (predprijeve na dolje ponuđenom obrascu).

Ove godine ponudili smo Vam dvije trase sa zajedničkim startom u Šenkovcu i konačnim ciljem u seoskom turizmu Veselko u Vugrišincu:

Takmičarska trasa:14,5 km-trasa koja se vozila i dosad od Šenkovca preko Lopatinca i Prekope sa skretanjem lijevo prije Železne Gore pa prema Vugrišincu

Obiteljska trasa:14 km-u Brezju se odvajamo i vozimo preko Slakovca,Križopotja,Dragoslavec sela u G.Mihaljevec pa do Vugrišinca.

Trase nisu zatvorene za promet tako da svi sudionici voze na vlastitu odgovornost uz nužno pridržavanje prometnih pravila. BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama.Prikladno se odjenite i ponesite biciklističku kacigu i rukavice.

Fond nagrada je velik i bit će podijeljen u različitim kategorijma kao najstariji i najmlađi natjecatelj, zatim najbrojnija obitelj te kao i prošle godine sistem nagrađivanja svakog 10,20,30…-tog natjecatelja prema vremenu prolaska kroz cilj. U takmičarskom djelu prvoplasirani dobivaju pehare i poklone u dvije kategorije žene i muškarci.

Vjerujemo da su pozamašan fond nagrada sponzora, mjerenje vremena prolaska u svrhu kontrole Vašeg jednogodišnjeg napretka te spomenute nagrade dovoljan razlog da se ponovno okupimo u velikom broju i družimo uz jelo i pilo u ugodnom ambijentu seoskog turizma Veselko a sve u sklopu međunarodnog tjedna kretanja.

Tagovi:

nagradni fond 15.000 kn po različitim kategorijama
osigurani topli obrok
poklon majica za prvih 300 natjecatelja

prijave na dan utrke 50kn

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!