Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Polazna lokacija
Sombor, Kružni tok (Vidovdanski trg)
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
67+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

2. Ciklo COOLtura 2015.

Druga vožnja će biti organizovana ovog vikenda, od Sombora do Čonopljanskog jezera, gde je planirana pauza od sat i po do dva i povratak u Sombor.

Mesto sastanka je Kružni tok (Vidovdanski trg), u 11 časova.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla ciklocooltura@gmail.com ili na stranici organizatora.

Ciklo kultura je namenjena svima koji vole da voze bicikl, utabanim i neutabanim putevima, po gradu i okolini, u dobrom društvu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!