Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
24 km
Polazna lokacija
Samobor, centar
Kotizacija
3,98
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
576+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Rekreativna biciklijada Occupy Koretići 5

Unatoć vremenskim (ne)pogodama prethodnih dana, Occupy biciklijada je održana! U nedelju 24.05. se na glavnom Samoborskom trgu okupilo preko 130 biciklista i zajedno u pratnji u 11h krenulo prema Koretićima.

Kratka pauza u Grdanjcima, gdje nam se pridružilo još nekoliko biciklista. Nažalost dio biciklista iz Zaprešića nam se nije uspio priključiti jer je skela preko Save taj dan bila zatvorena.
Policijska pratnja nas je dovela do Divljih voda na cestu prema Koretićima gdje je svatko nastavio svojim ritmom, te smo se do 13h svi okupili na mjestu događaja.

Tamo nas je ugostila ekipa iz PK Scout koji su ujedno slavili i dan kluba. Druženje biciklista i planinara se nastavilo do večernjih sati.
Hvala svima koji su sudjelovali i doprinjeli organizaciji.

Slike:
https://www.facebook.com/events/990428077636898/permalink/1001649509848088/Ako volite prirodu i društvo, ali i rekreaciju pridružite nam se na rekreativnoj biciklijadi do Koretića smještenih samo 24 km od Samobora.

Nije bitno kakav bicikl vozite, važno je da dođete, uživate i družite se s obitelji i prijateljima u zelenilu Samoborskog i Žumberačkog gorja!

Biciklijadu organiziraju BBK Krpelj i PK Scout, svim prijavljenim sudionicima osigurali smo hranu i piće za 30 kn po osobi te pripremili koncert i zabavni program.

Prijavite se još danas vaš BBK Krpelj!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!