Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 09:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Prelog, ispred pizzerije Rosa
Kotizacija
- - - -
Website
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
51+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Majska biciklijada 2015.

Turistička zajednica Grada Preloga i Grad Prelog organizatori su već tradicionalne „Prvomajske biciklijade“ koja će se ove godine održati u nedjelju 10. svibnja 2015. godine s početkom u 09.00 sati.

Start biciklijade bit će ispred pizzerije Rosa u Prelogu dok će cilj biti na preloškoj Marini. Dionica po kojoj će se voziti obuhvaća naselja Prelog (start) – Cirkovljan – Draškovec – Oporovec – Donji Mihaljevec – Draškovec – Hemuševec – Donji Kraljevec – Čehovec – Prelog (Marina - cilj). Navedena dionica dužine je cca. 25 kilometara.

Za sve sudionike osigurano je osvježenje i okrijepa!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!