Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Makarska, riva ispred zgrade Grada
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
228+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

13. Makarska biciklijada 2015.

Ovogodišnja 13. tradicionalna Biciklijada u Makarskoj će se održati 30. svibnja 2015. godine (od 8-13 sati), na veselje svih sudionika koji će zagospodariti gradom bez vozila na motorni pogon, uz poklon majice, zabavni program i lutriju, kad će na jednoj od najljepših riva bicikli, romobili i role biti potpuni vladari.

9:00 podjela brojeva i majica
10:00 početak biciklijade
10:30 izvlačenje lutrije i zabavni program

Početak manifestacije i završno događanje će biti na rivi ispred zgrade Grada, dok se večer prije (petak, 29. svibnja u 18:00) organizira radionica servisiranja bicikla te koncert mladih makarskih bendova.

Vozit će se nekoliko krugova ulicama grada Makarske u duljini cca 10 km

Cilj ovakvih aktivnosti je prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja - aktivan odmor želimo suprotstaviti dosadi te utjecati na smanjenje interesa za uzimanje droga i alkohola.

Napominjemo kako je cilj Biciklijade također i razvijanje odgovornog odnosa u prometu pa i ove godine posebno želimo skrenuti pozornost na zaštitu djece kacigama.

Jubilarnu 10. Makarsku biciklijadu zabilježio je svojim objektivom i poznati Hrvatski fotograf Šime Strikoman, fotografirajući još jednu svoju milenijsku fotografiju s oko 650 biciklista.

Organizator Biciklistički klub Makarska i Savjetovalište Lanterna

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!