Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Makarska, riva ispred zgrade Grada
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
229+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

13. Makarska biciklijada 2015.

Ovogodišnja 13. tradicionalna Biciklijada u Makarskoj će se održati 30. svibnja 2015. godine (od 8-13 sati), na veselje svih sudionika koji će zagospodariti gradom bez vozila na motorni pogon, uz poklon majice, zabavni program i lutriju, kad će na jednoj od najljepših riva bicikli, romobili i role biti potpuni vladari.

9:00 podjela brojeva i majica
10:00 početak biciklijade
10:30 izvlačenje lutrije i zabavni program

Početak manifestacije i završno događanje će biti na rivi ispred zgrade Grada, dok se večer prije (petak, 29. svibnja u 18:00) organizira radionica servisiranja bicikla te koncert mladih makarskih bendova.

Vozit će se nekoliko krugova ulicama grada Makarske u duljini cca 10 km

Cilj ovakvih aktivnosti je prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja - aktivan odmor želimo suprotstaviti dosadi te utjecati na smanjenje interesa za uzimanje droga i alkohola.

Napominjemo kako je cilj Biciklijade također i razvijanje odgovornog odnosa u prometu pa i ove godine posebno želimo skrenuti pozornost na zaštitu djece kacigama.

Jubilarnu 10. Makarsku biciklijadu zabilježio je svojim objektivom i poznati Hrvatski fotograf Šime Strikoman, fotografirajući još jednu svoju milenijsku fotografiju s oko 650 biciklista.

Organizator Biciklistički klub Makarska i Savjetovalište Lanterna

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!