Polazak
(subota) 08:00
Dužina rute
302 km
Polazna lokacija
Beograd, iz parkića u sredini bloka 22
Kotizacija
11,95
Organizator kontakt
Broj pregleda
91+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

300k Svilajnca

Trasa breveta broji 302km, sa oko 1500m vertikalnog uspona.

Vremenski limit iznosi 20h 0m, odnosno na cilj treba stići najkasnije do 4:00 u nedelju

Visina startnine iznosi 1000 din.
Za detalje prijave i uplate startnine pogledajte stranicu prijave


Tehnička kontrola bicikla i opreme, u smislu ispunjavanja pravila randonerske vožnje, biće obavljena uz startne formalnosti,tj. pri preuzimanju brevet kartona i putnog lista pre starta.
Stoga je potrebno da se na čekiranje pojavite zajedno sa vašim biciklom, kako bi smo bacili oko na njega i uverili se da je sve u redu,
tj. da ispunjava propisane tehničke uslove za učestvovanje u javnom saobraćaju u skladu sa zakonima R.Srbije, i da li je u skladu sa pravilima randonerske vožnje.
Dakle trebate pokazati bic u stanju spreman za vožnju, dakle propisana svetla čvrsto montirana na bicikl, provera posedovanja reflektivnih traka/prsluka, itd.
Startne formalnosti, tojest preuzimanje papirologiije i provera bicikla biće vršene već od 7:15

Za cenu startnine organizator obezbeđuje pripremljenu trasu, brevet karticu i navigacioni list, učešće na brevetu i homologaciju rezultata po uspešnom završetku breveta, kao i nakon homologiranih rezultata breveta slanje Vašeg brevet kartona na Vašu adresu putem pošte.
U ceni startnine je takođe i tradicionalna Pita i limunada na kontroli u Svilajncu, kao i osveženje na cilju uz čuvenu Miloševu supicu što vraća iz mrtvih ;) i uobičajeno meze.

Komemorativnu medalju za uspešno završen brevet možete poručiti pri predavanju brevet kartice na cilju (treba označiti polje u kartici) ili najkasnije do 5 dana nakon završetka breveta putem email-a. Medalja košta 10 eura, a iznos možete uplatiti u gotovini pri predavanju brevet kartice na cilju, ili do 5 dana nakon završetka breveta na tekući račun organizatora.
Poručene medalje obično stižu iz Francuske oko mesec dana po završetku breveta, i mogu vam biti poslate na kućnu adresu posredstvom PostExpres-a, o vašem trošku (ca.200 din)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!