Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Novi Marof
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
249+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. ŠIC NA BIC

Udruga Mladi za Marof poziva vas na osmu rekreativnu novomarofsku biciklijadu ŠIC NA BIC koja se ove godine održava pod nazivom: „Bicikl klačim da ozon ne tlačim!". U subotu, 29. lipnja, od 8:00 sati započinje okupljanje na Trgu hrvatske državnosti u Novom Marofu gdje će se vršitii tehnički pregled bicikala a svi sudionici će dobiti majicu biciklijade.

Ruta kreće u 10:00 sati na znak novomarofskog gradonačelnika prema Mađarevu, nastavlja se prema Topličici, Kamenoj Gorici, Gotalovcu, Zajezdi, prolazi kroz Budinšćinu, Hrašćinu-Trgovišće, u popodnevnim satima se stiže na Bolfan Vinski Vrh, gdje će biti organiziran zajednički ručak. Nakon odmora i kratkog zabavnog programa biciklisti će se uputiti prema Šćepanju te kroz Donje i Gornje Makojišće vratiti natrag u Novi Marof.

Za bicikliste će brinuti Gradsko društvo crvenog križa Novi Marof sa svojom mladom ekipom prve pomoći, za prometnu sigurnost brinu djelatnici IV policijske postaje „Novi Marof“, dok će oko servisa bicikala brigu voditi članovi novomarofskog brdsko-biciklističkog kluba „Maraton“.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!