Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(srijeda) 18:30
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Zadar, na igralištu iza studentskog doma
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
242+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Romantična Biciklijada 2015.

Događaj 'Romantična Biciklijada' se organizira u sklopu projekta Ritam kulturizma 2015 'Lajkam Zadar' kojeg vode studenti diplomskog studija Novinarstva i Odnosa s javnoću.

Biciklijada je predviđena 13.5.2015. u 18:30 sati sa start pozicijom na igralištu iza studentskog doma u smjeru bolnice po Karmi do konačnog cilja kraj Punta Bajla (iza kafića Teqila Sunrise) s kratkom pauzom za vodu, te povratkom istim putem natrag do igrališta.

Prijave traju do nedjelje 10.05.2015

'Romatična' iz razloga što se ide u zalazak Sunca i zbog atraktivne lokacije

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!