Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 15:00
Dužina rute
13 km
Polazna lokacija
Fažana, riva
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
299+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Prvomajska Fažanska biciklijada 2015.

Prvomajska biciklijada – Jug na dva kotača, obilježavajući dolazak proljeća i otvorenje rekreativne biciklističke sezone, održati će se rekreativna biciklijada dana 02.05.2015 godine sa početkom u 15:00 sati sa startom u Fažani na rivi na platou lučke uprave ispred nekadašnje tvornice stakla. Prijave se vrše putem weba ( link ) ili neposredno prije starta od 14 do 15 sati.

Lakša se vozi u dužini od 12,5 kilometra. Staza lakšeg (kraćeg) maratona se odvaja na 8,8 kilometru lijevo s oznakom smjera. Teža se vozi u dužini od 28 kilometra.

Prilikom prijave na prvoj biciklijadi (19.04.2015. Pula, tvrđava na Verudeli (ex terasa Verudela), prijave: 09:00h, start: 10:30h) svaki učesnik dobiva kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Učesnici koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijada sudjeluju u završnoj tomboli, gdje ih očekuju bogate nagrade.

Također će svi učesnici 4 ili više biciklijada dobiti majicu manifestacije, nema startnine te je poslije biciklijade organizirano druženje i ručak.

Ručak za Prvomajsku biciklijadu u Fažani očekuje se oko 18 sati.

Za mlađe od 16 godina je obavezna kaciga. Poželjno je ponjeti rezervnu gumu, pumpu i ostali pribor.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!