Polazak
(subota) 15:00
Dužina rute
13 km
Polazna lokacija
Fažana, riva
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
300+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Prvomajska Fažanska biciklijada 2015.

Prvomajska biciklijada – Jug na dva kotača, obilježavajući dolazak proljeća i otvorenje rekreativne biciklističke sezone, održati će se rekreativna biciklijada dana 02.05.2015 godine sa početkom u 15:00 sati sa startom u Fažani na rivi na platou lučke uprave ispred nekadašnje tvornice stakla. Prijave se vrše putem weba ( link ) ili neposredno prije starta od 14 do 15 sati.

Lakša se vozi u dužini od 12,5 kilometra. Staza lakšeg (kraćeg) maratona se odvaja na 8,8 kilometru lijevo s oznakom smjera. Teža se vozi u dužini od 28 kilometra.

Prilikom prijave na prvoj biciklijadi (19.04.2015. Pula, tvrđava na Verudeli (ex terasa Verudela), prijave: 09:00h, start: 10:30h) svaki učesnik dobiva kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Učesnici koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijada sudjeluju u završnoj tomboli, gdje ih očekuju bogate nagrade.

Također će svi učesnici 4 ili više biciklijada dobiti majicu manifestacije, nema startnine te je poslije biciklijade organizirano druženje i ručak.

Ručak za Prvomajsku biciklijadu u Fažani očekuje se oko 18 sati.

Za mlađe od 16 godina je obavezna kaciga. Poželjno je ponjeti rezervnu gumu, pumpu i ostali pribor.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!