Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
5000 km
Polazna lokacija
Osijek, Trg Ante Starčevića, Trg Ante Starčević
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
499+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Lega putuje u Amsterdam

Sam put je humanitarnog karaktera,s toga svaka donacija ili pomoć koju ljudi budu htjeli dati (novčana, na moj IBAN koji je na mojoj stranici), pola od toga novca će biti donirano za dječiji dom Klasje u Osijeku za nezbrinutu djecu ili ću kupiti nešto istoj.

Krečem iz Osijeka s glavnog Trga Ante Starčević, a destinacija mi je ni manje ni više nego Amsterdam. Put planiram prijeći u roku od mjesec dva ili koji tjedan više ovisno o vremenskim uvjetima i svojoj fizičkoj spremnosti.

Sam bicikl je marke Cube modela Attention i klasican je MTB

Trenutno tražim sponzora koji je voljan donirati neki android telefon ili tablet da bi se mogao javljati s puta jel na žalost nemam nikakav. Isto tako tražim sponzora koji bi mi pomogao i novčano.

Inače Amsterdam sam izabrao iz toga razloga što je to grad bicikala i simbol slobode.

Pozivam sve ljude koji su u mogučnosti donirati 10kn, 20kn, 50kn, 500kn bilo sto meni će pomoči a njima neče odmoči. Za uzvrat mogu pratiti moj put na mojoj fejsbook stranici. Naravno svi će moći pratiti bez obzira donirali nešto ili ne.

Na put sam se odlučio prvenstveno jel imam previše slobodnog vremena jel ne radim več duže vrijeme kako sam naveo i ne želim provoditi dane beskorisno, a uz to obožavam voziti bicikl. S toga več kada idem sam odlučio nešto pozitivno napraviti i pomoći onima kojima to treba jel znam kako je to kada se nema novaca.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!