Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Dražice
Kotizacija
30 kn
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
216+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada " Pedalajuć po Grobnišćini"

BK Grobnik organizira biciklijadu povodom prezentacije triju markiranih MTB staza (brdskih biciklističkih staza) Općine Jelenje, a biti će podjeljena u dvije grupe, obiteljsku te sportsku za one fizički i tehnički spremnije.

Obiteljska će proći stazu broj 1 (zelenu) i broj 2 (plavu), a sportska stazu broj 2 (plavu) i broj 3 (crnu) uz još poneke dionice izvan staza.

Staze:
1. Profil plave staze "Izvor Riječine" (LINK) http://www.sports-tracker.com/widgets/wdgt_workout.html?username=HrvojeBrneli&workout_key=25ql261gis3n07pb
2. Profil zelena staza "Oko Dubine" (LINK) http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1506271
3. Profil crne staze "Jelenjski Vrh" (LINK) http://www.sports-tracker.com/widgets/wdgt_workout.html?username=HrvojeBrneli&workout_key=84bo72a1uripfi2j

Kroz druženje i laganu vožnju po stazama ujedno će se moći vidjeti i uživati kako u kulturnim znamenitostima tako i prirodnim lijepotama našeg kraja.

Program:

Okupljanje na Trgu Mlikarice u Dražicama.
Prijave od 9:00h- 11:00h, start u 12:00h

Kotizacija iznosi 30 kn, u kotizaciju ulazi okrijepa na stazi voda i banane te po završetku ručak i tombola sa prigodnim nagradama.
Djeca do 12 godina ne plaćaju kotizaciju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!