Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Crni Lug, centar
Kotizacija
4,65
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
969+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4th Del-NICE biking DAY's

Volite bicikliranje po Gorskom kotaru i to znamo, zato Vas ponovno pozivamo na druženje u hladu naše crnogorice i za Vas organiziramo najmasovniju rekreativnu biciklijadu Delničkog trolista :

4th Del-NICE biking DAY - edicija Crni lug - Nacionalni park Risnjak u organizaciji Udruga Runolist i Biciklističkog kluba Goranin

Moći ćete birati između :
10-ak kilometara,
40-ak kilometara, obje rute sa oznakama, bez pratnje, tempo birate sami.
100-ak kilometara preko Slovenije i Broda na Kupi. Praćena ruta, vozi se u koloni bez odvajanja ( održava se samo ako se prijavi dobvoljan broj ljudi )

Kratka obiteljska staza od 5 kilometara nalazi se u NP Risnjak ( Poučna staza Leska ), no nju posjećujete bez naših oznaka i pratnje te plaćate posebnu ulaznicu za NP, a nama za 35 kuna ako želite najavljujete samo ručak .

Digitalni zapisi staza uskoro u eventu.

Kotizacija za super duuuugu stazu je 75 kuna i uključuje veću okrijepu na stazi ( sendviče, štrudle, sok...) u odmorištu Brod na Kupi te posjet Kaštelu Zrinski ( Muzej lovstva, šumarstva i ribolova ) te ručak ( gulaš i pivo/sok ) pri povratku.

Za dvije kraće staze ( 40 i 10 km ) kotizacija je 35 kuna i uključuje okrijepu na stazi ( voda, slatko...) i ručak ( gulaš, pivo/sok) pri povratku.

OBAVEZNE prijave na prijavebiking@gmail.com do 20.8. ( kako bi nam olakšali organizaciju) sa Imenom, prezimenom, odbranom rutom i brojem mobitela za kontakt za slučaj nekih iznenadnih promjena.

Savršen izlet za prijatelje i obitelj pošto se tog dana zbiva još mnoštvo zanimljivih događanja u Crnom lugu povodom manifestacije Crnoluška noć zajedno sa zabavom uz živu muziku u večernjim satima. Preporučamo ostanak/noćenje te posjet NP Risnjak i drugim zanimljivostima Gorskog kotara u nedjelju ili još bicikliranja. Info možete dobiti od Gorski kotar Bike ili Alpi Biking .

Nadamo se da se ponovno vidimo u velikom broju kao i prijašnjih godina !!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!