Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Rojnići, centar
Kotizacija
550 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
208+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Boscarin fondo 2015.

Biciklističko-gastronomska manifestacija

Kroz kombinaciju aktivnog biciklističkog odmora i autentičnom lokalnom gastronomskom ponudom, početkom svibnja biciklistima se nudi jedinstveno turističko iskustvo – Boscarin Fondo.

Događaj nosi ime boškarina, autohtonog istarskog goveda, simbola snage i izdržljivosti, a te osobine zasigurno će posjedovati i biciklistički entuzijasti koje se odvaže na sudjelovanje u ovom događaju.

Jednodnevni program, Boscarin Fondo Singolo održati će se 2. svibnja kada sudionici mogu birati, ovisno o gastronomskim preferencijama i fizičkim mogućnostima, dvije rute.


registracija od 8:00
start u 9:00
ručak u 13:00

Corso Bello je 60 kilometara duga ruta tijekom koje će biciklisti napuniti baterije na obiteljskom gospodarstvu obitelji Milohanić i uživati u domaćim specijalitetima.

Druga ruta, Corso Grande, dugačka 120 kilometara sudionike će provesti najljepšim biciklističkim cestama Istre s gastro-vinskim završetkom u poznatoj vinariji Kabola.

Boscarin Fondo Singolo, uključuje organiziranu i vođenu vožnju, gastro ručak u vinariji, kušanje vrhunskog vina, pršuta i ostalih Istarskih specijaliteta te vozilo podrške.

Za one koji se u potpunosti žele posvetiti biciklizmu za vikend 1.-3. svibnja, organizatori nude trodnevni paket - Boscarin Fondo Completo koji, između ostalog uključuje smještaj u luksuznim autohtonim istarskim vilama.

Sudionici Boscarin Fonda će se kroz biciklističke vožnje, druženja, lokalne delicije i posjete povijesnim znamenitostima uvjeriti zašto se Istra smatra hrvatskom biciklističkom prijestolnicom s jedinstvenom turističkom ponudom.

Early bird: £49
01.02.2015. - 28.02.2015.

Standard Price: £55
01.03.2015. - 18.04.2015.

Late: £64
19.04.2015. - 26.04.2015.

Za informacije i prijave posjetite www.boscarinfondo.com

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!