Polazak
(subota)
Dužina rute
29 km
Polazna lokacija
Poreč
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
125+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Biciklijada Instituta za iscjeljivanje pranom

Pridružite se pravim zaljubljenicima životne energije, biciklizma i zdravog života - dođite na prvu biciklijadu u organizaciji „Instituta za Iscjeljivanje Pranom“ i „Pranic Healing Hrvatske“ koja će se održati 26. listopada 2013.

Cilj biciklijade je promocija zdravog života, zabave, dobrog društva te razmjena pozitivnih iskustva iz svih sfera života.

Okupljanje je predviđeno u 10.30 sati, na parkiralištu hotela Molindrio.

Startamo u 11.00 sati, vozimo laganim tempom. U planu je proći Zelenu Lagunu, Plavu Lagunu, cijeli grad Poreč uključujući rivu do naselja stari Červar. Odmor će biti na Punta Busoli (plaža ispod naselja stari Červar).
Nema startnine. Duljina trase je cca 29 km.

Prijave:

Sve koji planiraju sudjelovati na biciklijadi, ljubazno molimo da se prijave u inbox putem facebook grupe: Institut za Iscjeljivanje pranom ili na mob: 091 223 5161 (Roberto)

Napomena:

Molimo sudionike da poštuju cestovna pravila, posebice na križanjima puteva, trase s cestom i na ostalim opasnijim mjestima. Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornosti za štetu učinjenu prema sebi ili trećim osobama. U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!